Loading...
© Marcus Gloger

Op het spoor van plezier

Kijk mee over de schouders van de gastronomische producenten of probeer zelf culinaire specialiteiten te maken.

Café Kostbar - Innenhof

Biologische wijnproeverij op een kostbare manier

Regionale biologische wijnen, heerlijke hapjes uit de keuken van restaurant Café Kostbar en wetenswaardigheden over wijnen & biologische...

Villa Borg 2020

Brood bakken zoals in de oudheid

De ovens van de oude keuken worden weer opgestookt om de bezoekers te laten zien hoe de Romeinen hun delicate brood bereidden. Bezoekers kunnen over de schouder van de Romeinse bakker meekijken of zelfs proberen graan te malen in de Romeinse molen. Hij weet ook veel over de eet- en drinkgewoonten van de Romeinen en heeft menig anekdote te vertellen. Natuurlijk kan er op de dag zelf heerlijk Romeins brood worden gekocht na bestelling vooraf.

Familie Breyer von der Gourmet-Manufaktur Mali´s Délices

Zoet & hartig bij Gut Hartungshof

met de manufactuur MaLi's Délices en andere verwenpartners.

Saarländisches Leindotteröl
Resch

Zoete demonstraties

Banketbakkerij Café Resch is een klassieke banketbakkerij met familiewaarden. Al meer dan 50 jaar in de 3e generatie en met een geschiedenis die teruggaat tot 1897, streeft de banketbakkerij er voortdurend naar om traditie te combineren met innovatief snoepgoed van vandaag en morgen.

Edelobstbrennerei Monter

Toon het distilleren in de distilleerderij van edele vruchten

bij de edelvruchtendistilleerderij Johann Monter

Fisch vom Forellengut Rosengarten

Verse vis op de forelkwekerij

bij de Forellengut Rosengarten

Ludwigkirche

Maanlicht tour voor kenners

Geniet van ongewone culinaire hoogstandjes en leer veel nieuwe dingen op een onderhoudende manier...

Blijf in contact met het Saarland