Loading...

Arrangementen

GRENZELOOS CULTUURHAPPEN

Maak een culture en culinaire ontdekkingsreis in het Saarland! Je reis begint in het zuiden, in de hoofdstad Saarbrücken, en eindigt in Perl, in het hart van Europa bij het Drielandenpunt.

Deze reis is bestemd voor individueelreizenden. Hier volgen enkele suggesties om inspiratie op te doen voor een geslaagde culturele smulvakantie.

vanaf 498,00 €

'Vier steden – drie landen – een bed'

Saarbrücken, Metz, Luxemburg en Trier: ontdek vier steden in vier dagen!
 De culturele veelzijdigheid van het grensgebied wordt getekend door overeenkomsten en verschillen. Met Saarbrücken als centraal uitgangspunt maakt u een persoonlijke ontdekkingsreis door het oude en het nieuwe Europa op het punt waar de drie landen Duitsland, Luxemburg en Frankrijk elkaar raken.

vanaf 139,00 €

Cultuurfietstocht van Saarbrücken naar Trier

Degene die van gemoedelijk fietsen houdt en graag tijd besteedt aan bezienswaardigheden onderweg rijdt fluitend deze cultuurfietstocht langs de Saar en de Moezel. Een lekkere vlakke tocht op uitstekende fietspaden langs de oevers van Saar en Moezel. Te zien: de Porta Nigra in Trier, het kleine Venetië in Saarburg, Villeroy & Boch in Mettlach, de IJzersmelterij van Völklingen (werelderfgoed), de barokke steden Saarbrücken en Saarlouis (de stad van de Zonnekoning).

vanaf 275,00 €

Blijf in contact met het Saarland