Loading...

Arrangementen

'Vier steden – drie landen – een bed'

Saarbrücken, Metz, Luxemburg en Trier: ontdek vier steden in vier dagen!
 De culturele veelzijdigheid van het grensgebied wordt getekend door overeenkomsten en verschillen. Met Saarbrücken als centraal uitgangspunt maakt u een persoonlijke ontdekkingsreis door het oude en het nieuwe Europa op het punt waar de drie landen Duitsland, Luxemburg en Frankrijk elkaar raken.

vanaf 139,00 €

Saarbrücken und Weltkulturerbe - Hotel Am Triller****

Verbinden Sie Kultur und Genuss. Sie möchten das außergewöhnliche Flair des UNESCO-Weltkulturerbes Völklinger Hütte erleben? Und dieses Erlebnis mit dem Besuch der dort aktuellen Ausstellung sowie einem entspannten Aufenthalt in der Landeshauptstadt Saarbrücken verbinden? Dann sind Sie bei uns genau richtig.

vanaf 167,50 €

Cultuurfietstocht van Saarbrücken naar Trier

Degene die van gemoedelijk fietsen houdt en graag tijd besteedt aan bezienswaardigheden onderweg rijdt fluitend deze cultuurfietstocht langs de Saar en de Moezel. Een lekkere vlakke tocht op uitstekende fietspaden langs de oevers van Saar en Moezel. Te zien: de Porta Nigra in Trier, het kleine Venetië in Saarburg, Villeroy & Boch in Mettlach, de IJzersmelterij van Völklingen (werelderfgoed), de barokke steden Saarbrücken en Saarlouis (de stad van de Zonnekoning).

vanaf 245,00 €

Blijf in contact met het Saarland