Loading...

Sprookjeshuizen aan de Bostalsee

Overnachten in het Land van Sprookjes en Fabels!

Camping Bostalsee verhuurt een buitengewoon originele accommodatie voor gezinnen: de sprookjeshuisjes. In het nieuwe themadorp staan vijf huisjes ter beschikking die uitstekend voldoen aan de eisen van een gezin van 4-5 personen.

De huurperiode loopt voor het weekend van vrijdag tot maandag (3 nachten), voor de midweek van maandag tot vrijdag (4 nachten) of voor een hele week met maandag of vrijdag als aankomst- en vertrekdag.

De sprookjeshuisjes zijn vrijstaand en hebben eigen sanitair. Het dorpje beschikt over een gemeenschappelijk plein met barbecue en een aparte parkeerplaats, wat de huisjes een gezellige, gezinsvriendelijke aanblik geeft. Om het de kleinste gasten naar hun zin te maken, is elk huis uitgerust met een speeltoestel. Alle huizen hebben een ladder naar het balkon, en van daaruit gaat de pret gewoon door: de huisjes Dwerg en Kikvors hebben een klimnet, de huisjes Fee en Vliegenzwam een glijbaan en huis Bosi heeft een klimmuurtje. Kinderen komen hier gegarandeerd graag op vakantie!

Contact

Tourist-Information Sankt Wendeler Land

Am Seehafen 1
66625 Nohfelden

tourist-info@bostalsee.de
www.bostalsee.de

Blijf in contact met het Saarland