Loading...
Familiensafari Logo

GEZINSSAFARI, HET SAARLANDAVONTUUR

Samen op jacht naar spannende attracties en activiteiten voor een ware ontdekkingsreis met je gezin in het Saarland, en met de Saarland Card wordt je korte vakantie een jacht op groot wild!

ZO SIMPEL IS HET

Familiensafari Logo 1

JEUGDHERBERG SELECTEREN EN VOOR 2 NACHTEN JE KAMP OPSLAAN

Je reserveert je gezinssafari van 2 nachten in een jeugdherberg naar keuze in het Saarland. Daar neem je je Saarland Card in ontvangst voor gratis toegang tot meer dan 100 attracties en om gratis te reizen met bus en trein in het Saarland.

2

GOED UITGERUST DOOR DE SAARLANDSE JUNGLE

Het halfpension van de gezinssafari bevat ook een lunchpakket per persoon. Bovendien krijg je per gezin een Saarland-broodtrommel cadeau. Zo verken je het Saarland duurzaam met een volle maag. 

3

SAMEN OP SAFARI

Ontdek het Saarland met het hele gezin en beleef spannende avonturen met de attracties van de Saarland Card. We hebben bovendien een gezinsbrochure met nog meer tips en suggesties voor je vakantie met de kinderen.

4

STERREN VERZAMELEN EN WINNEN

In je Saarland-broodtrommel vind je een kaart voor het safarispel: bezoek drie attracties met de Saarland Card, laat bij de ingang je een ster in je safarikaart ponsen en je doet mee aan een loterij om je volgende gezinsvakantie te winnen.

Blijf in contact met het Saarland