Loading...

Schauen Sie sich das Video an

Arrangementen voor motorrijders

Veel vloeiende bochten en zonder grenzen door het Saarland, Frankrijk en Luxemburg

Ademruimte voor motorrijders in de Hochwald

Afwisselende landschappen en trajecten met veel bochten, de Hochwald en het Hochwälder Wohlfühlhotel vormen het perfecte kader voor uw motorritten.

vanaf 159,50 €

Toeren onder begeleiding

Bikerhotel Mühlenthal in Schwalbach-Elm heeft alle ingrediënten voor een geslaagde motorvakantie: parkeerplaats, garage, droogruimte, werkplaats, ...). En na een dag vol avonturen is het heerlijk ontspannen in onze sauna.

vanaf 450,00 €

Ontdekkingsdagen Saarland

Breng een paar onvergetelijke dagen door in het Parkhotel van Weiskirchen en het Natuurpark Saar-Hunsrück. Laat u zich verwennen in ons restaurant en de wellnessruimte na een dag toeren.

vanaf 149,00 €

Motordagen in Bexbach

Bij ons kunt u een paar dagen vol belevenissen verwachten. Na de motorrit neemt u een break in onze wellnessruimte en geniet u van een viergangenmenu in ons restaurant. De dag begint vol goede moed na een degelijk ontbijt.

vanaf 147,00 €

Linslerhof auf 2 Rädern - Romantik Hotel Linslerhof****

Motorrad fahren ist purer Genuss – entdecken Sie traumhafte Strecken rund um den romantischen Linslerhof und entschleunigen Sie danach stilvoll.

vanaf 178,00 €

Bikeplezier in het Saarland

Ontdek de veelzijdigheid van het Saarland op de motor en ervaar de Saarlandse gastvrijheid en streekkeuken. In de zomer geniet u op ons terras van 'schwenken' op Saarlandse wijze.

vanaf 170,00 €

Biken in het dal van de Saar

Hotel Margaretenhof is de ideale uitvalsbasis voor uw motorritten. Ervaar de schoonheid van de landschappen van het Saardal of toer door het aangrenzende Frankrijk naar Metz.

vanaf 99,00 €

Blijf in contact met het Saarland