Loading...

Schauen Sie sich das Video an

Motorkaart Saarland/Lorraine

Motorkaart Saarland/Lorraine: grenzeloos toerplezier, dino's, UNESCO-werelderfgoed en porselein

Het drielandenpunt van Duitsland, Frankrijk en Luxemburg met het Saarland en Lorraine is een paradijs voor motorrijders. De voor bikers door bikers opgestelde toeren door Lorraine, Elzas en Hunsrück bevatten indrukwekkende landschappen en zijn cultureel gezien ook interessant.
In het Frans-Duitse grensgebied staan spectaculaire vergezichten en toerplezier op de voorgrond. Behalve de bekende Saarschleife en het schilderachtige Moezeldal staan ook Keltische/Romeinse vindplaatsen, het dinopark Gondwana en de deelstaathoofdstad Saarbrücken op het programma. En niet te vergeten het Saarlandse staalverleden in de vorm van het UNESCO-werelderfgoed Völklinger Hütte en de porseleinstad Mettlach. Levenskunst gaat hand in hand met natuur en cultuur.
Publicpress geeft sinds kort een perfecte streekkaart uit. Geseker Verlag heeft, in samenwerking met Tourismus Zentrale Saarland, alles wat belangrijk voor motorrijders is in acht genomen: toerentips, ontmoetingsplaatsen voor bikers, info en tips voor bezienswaardigheden, recreatie- en overnachtingsmogelijkheden tussen Longwy en Vaucouleurs (Lorraine/Frankrijk) in het westen tot Wolfstein en Straatsburg (Elzas, Frankrijk) in het oosten.

De kaart (schaal 1:200.000) is zoals alle motorkaarten van Publicpress weer- en scheurbestendig en uitgerust met een utm-rooster dat via een gps een exacte oriëntatie mogelijk maakt.

7,99 €

inkl. MwSt

Blijf in contact met het Saarland