Loading...
© Eike Dubois

Fietsarrangementen

Van smullen en fietsen tot culturele fietstocht!

3 dagen fietsen en wandelen - Hotel Chapeau Noir***

Rondom ons fijne hotel-restaurant met buitencafé liggen maar liefst vier Traumschleifen. Klim bijvoorbeeld naar de Litermont en geniet van het prachtige uitzicht over de vallei van Saarlouis. Als erkend kwaliteitshotel van Wanderbares Deutschland is het welzijn van onze gasten voor ons een prioriteit. We houden ons dus strikt aan de geldende gezondheidsmaatregelen.

vanaf 153,00 €

Smullen en fietsen in het Saarland

Fietsen door een glooiend heuvellandschap in het gebied waar Frankrijk, Luxemburg en de Rijnland-Palts elkaar raken en genieten van eersteklas maaltijden met geselecteerde wijnen… op deze tocht van zeven dagen door het Saarland ervaart u de veelzijdigheid van een streek met een onbegrensde charme. Een tocht met veel afwisseling door uitgebreide wouden, boomgaarden, wijnheuvels, idyllische rivieren en meren. U wordt na elke fietsdag beloond met een uitmuntend menu en u overnacht in een fietsvriendelijk hotel. Geniet van de Saarlandse streekgerechten of van uitgebreide menu’s voor fijnproevers.

vanaf 595,00 €

GRENZELOOS FIETSEN IN HET SAARLAND

Tijdens deze zesdaagse fietsvakantie fiets je langs de Saar over het Saarfietspad van het heuvelachtige landschap van het biosfeerreservaat van de Bliesgau naar de heuvelrug van de Saargau aan de grens.

vanaf 355,00 €

Cultuurfietstocht van Saarbrücken naar Trier

Degene die van gemoedelijk fietsen houdt en graag tijd besteedt aan bezienswaardigheden onderweg rijdt fluitend deze cultuurfietstocht langs de Saar en de Moezel. Een lekkere vlakke tocht op uitstekende fietspaden langs de oevers van Saar en Moezel. Te zien: de Porta Nigra in Trier, het kleine Venetië in Saarburg, Villeroy & Boch in Mettlach, de IJzersmelterij van Völklingen (werelderfgoed), de barokke steden Saarbrücken en Saarlouis (de stad van de Zonnekoning).

vanaf 275,00 €

MERKER’S FIETSARRANGEMENT - MERKER’S BOSTAL-HOTEL***

Fietsen in de omgeving van Sankt Wendel op prachtige, goed aangegeven fietspaden en geasfalteerde oude spoorbanen, ver van het drukke verkeer in het noorden van het Saarland.

Een afwisselende natuur, veel bossen, weiden, velden, licht heuvelachtig. Je kunt stukken van de Nahe- en de Saarlandfietsroute fietsen, die allebei langs de Bostalsee en Bosen gaan.

vanaf 141,00 €

Tagesradtouren mit Mittagspicknick

Auf's Rad schwingen, Landschaft genießen und in einer ausgiebigen Pause mitten in der Natur zu Mittag essen!

vanaf 65,00 €

Blijf in contact met het Saarland