Loading...
© Eike Dubois

Arrangementen

Of het om een weekend of een langere reis gaat, onze wandelarrangementen bieden uiteenlopende mogelijkheden om u van een onbezorgde reis te laten genieten.

Saarschleife Tafeltour Special - Landhotel Saarschleife****

Ontdek al wandelend het symbool van het Saarland: de Saarschleife, een vrijwel cirkelvormige bocht in de Saar. Lunchpakketten in de rugzak, wandelkaart binnen handbereik, en dan vlak na Mettlach het pad op dat naar het pontje gaat om de andere oever van de Saar te bereiken. Van hieraf gaat het bergop, met als beloning voor de moeite het adembenemende uitzicht vanaf Cloef. Na de wandeling wordt u heerlijk verwend in het hotel van Michael Buchna met verse streekgerechten en liefde voor details.

vanaf 210,00 €

Saar-Hunsrück-Steig: van de Moezel naar de Saarbocht

Een fraaie tocht vanwege de vele landschappen: wijn-rivierlandschappen langs Saar en Moezel wedijveren met de bosrijke heuvelruggen en bergkammen van het middelgebergte de Hunsrück. 

vanaf 172,00 €

Auf den Spuren der Jakobspilger

Wandern Sie in drei Tagen ab Hornbach auf der Nord- oder Südroute des Jakobsweges.

vanaf 185,00 €

Aktiv bei Angelo - Hotel Restaurant Angelo

Erkunden Sie die Gegend um Saarbrücken auf dem Rad oder den Wanderwegen.

vanaf 109,00 €

Heimattouren im Saarland - Tagestouren

Das Saarland mit seinen landschaftlich schönen Facetten hat viel zu bieten. Unsere HeimatWANDERtouren finden ohne Reisebus statt, sind mit dem ÖPNV oder eigenem Pkw erreichbar und finden immer draußen an der frischen Luft statt. Rucksackverpflegung muss dabei sein, damit wir panoramareiche Picknickpausen einlegen können. Unsere kundigen Reiseleiter erwarteten Sie!

vanaf 16,00 €

Blijf in contact met het Saarland