Loading...

Arrangementen

Of het om een weekend of een langere reis gaat, onze wandelarrangementen bieden uiteenlopende mogelijkheden om u van een onbezorgde reis te laten genieten.

Natürlich Wohnen im Biosphärengarten Bliesgau - Glamping...

Tauchen Sie ein, in die Wohlfühlatmosphäre der Glamping Resorts, und übernachten Sie auf höchstem Niveau inmitten schöner Natur–Komfortabel, gemütlich, natürlich und modern, unsere Naturhotelzimmer werden Sie begeistern. Naturhotelzimmer für 2 Personen bis 3 Personen. Sie können die Betten als Doppelbett 140 x195 cm oder als zwei Einzelbetten 70 x195 cm nutzen, SAT-TV, Nasszelle mit Keramik WC und Dusche, Badaccessoirs, Fußbodenheizung und Handtuchheizkörper, Kaffeemaschine, Wasserkocher, Toaster, Kühlschrank, Klimaanlage, Terrasse mit Sessel und Tisch, Bettwäsche, Hand- und Badetücher, Föhn, Free WIFI, Infomaterial für Tourenplanung.

vanaf 64,50 €

Auf den Spuren der Jakobspilger

Wandern Sie in drei Tagen ab Hornbach auf der Nord- oder Südroute des Jakobsweges.

vanaf 169,00 €

Saarschleife Tafeltour Special - Landhotel Saarschleife****

Ontdek al wandelend het symbool van het Saarland: de Saarschleife, een vrijwel cirkelvormige bocht in de Saar. Lunchpakketten in de rugzak, wandelkaart binnen handbereik, en dan vlak na Mettlach het pad op dat naar het pontje gaat om de andere oever van de Saar te bereiken. Van hieraf gaat het bergop, met als beloning voor de moeite het adembenemende uitzicht vanaf Cloef. Na de wandeling wordt u heerlijk verwend in het hotel van Michael Buchna met verse streekgerechten en liefde voor details.

vanaf 210,00 €

Saar-Hunsrück-Steig: van de Moezel naar de Saarbocht

Een fraaie tocht vanwege de vele landschappen: wijn-rivierlandschappen langs Saar en Moezel wedijveren met de bosrijke heuvelruggen en bergkammen van het middelgebergte de Hunsrück. 

vanaf 172,00 €

Wandelplezier bij de Bostalsee - Victor's Seehotel Weingä...

Beleef pure natuur in de fraaie omgeving van het grootste recreatiemeer in Zuidwest-Duitsland. Ontdek de meest schilderachtige vergezichten en ontelbare bezienswaardigheden langs prachtige Premiumwandeltochten. Daarbij hoort toch op z‘n minst een Premiumontvangst?

vanaf 194,00 €

Blijf in contact met het Saarland