Loading...
© Eike Dubois

Arrangementen

Of het om een weekend of een langere reis gaat, onze wandelarrangementen bieden uiteenlopende mogelijkheden om u van een onbezorgde reis te laten genieten.

3 dagen fietsen en wandelen - Hotel Chapeau Noir***

Rondom ons fijne hotel-restaurant met buitencafé liggen maar liefst vier Traumschleifen. Klim bijvoorbeeld naar de Litermont en geniet van het prachtige uitzicht over de vallei van Saarlouis. Als erkend kwaliteitshotel van Wanderbares Deutschland is het welzijn van onze gasten voor ons een prioriteit. We houden ons dus strikt aan de geldende gezondheidsmaatregelen.

vanaf 153,00 €

Bosuilen & wateridylle - Seezeitlodge Hotel & Spa...

Een flink portie Seezeit met fraaie vergezichten en veel vrijheid. Lichaam en geest tanken ongestoord bij in harmonie met de natuur. Laat je verwennen op wellness & gastronomie. Een veelbelovend arrangement!

vanaf 1.119,00 €

Saarschleife Tafeltour Special - Landhotel Saarschleife****

Ontdek al wandelend het symbool van het Saarland: de Saarschleife, een vrijwel cirkelvormige bocht in de Saar. Lunchpakketten in de rugzak, wandelkaart binnen handbereik, en dan vlak na Mettlach het pad op dat naar het pontje gaat om de andere oever van de Saar te bereiken. Van hieraf gaat het bergop, met als beloning voor de moeite het adembenemende uitzicht vanaf Cloef. Na de wandeling wordt u heerlijk verwend in het hotel van Michael Buchna met verse streekgerechten en liefde voor details.

vanaf 210,00 €

Saar-Hunsrück-Steig: van de Moezel naar de Saarbocht

Een fraaie tocht vanwege de vele landschappen: wijn-rivierlandschappen langs Saar en Moezel wedijveren met de bosrijke heuvelruggen en bergkammen van het middelgebergte de Hunsrück. 

vanaf 172,00 €

Merker's Premiumwandeldagen - Merker's Bostal-Hotel***

Een en al plezier! Wandelen op uitgelezen premiumpaden is een intensieve belevenis in de natuur, waar het aan zuivere lucht en rust niet ontbreekt. 

Geniet van de prachtige vergezichten en de parels langs het Tiefenbachpad bij Sankt Wendel die steeds weer voor nieuwe verrassingen zorgen. Onuitwisbare herinneringen op de Wieselberg-Gipfeltour bij Oberkirchen, die in de ware zin van het woord 'steenrijk' is vanwege de vele rotsformaties, zoals de Stenenzee en de Stenenkast. Het Berenpad bij Nohfelden is een en al ongerepte natuur. En om de dag vol belevenissen aangenaam te eindigen, staat je een verrukkelijke maaltijd te wachten.

vanaf 211,00 €

Smikkel- en ontdekkingsdagen - Parkhotel Weiskirchen***

Midden in het natuurpark Saar-Hunsrück, een van de fraaiste middelgebergtes van Duitsland, beginnen een aantal premiumwandelpaden op de drempel van Parkhotel Weiskirchen. Na je dagje uit duik je ons Vitalis wellnesscentrum van 2.500 m² in, binnen en buiten, voorzien van een sportbad van 25 meter, een massagepool en sauna's.

vanaf 159,00 €

Jakobswege - Tageswanderungen

Das Saarland mit seinen landschaftlich schönen Facetten hat viel zu bieten. Unsere kundigen Reiseleiter erwarteten Sie!

vanaf 49,00 €

Blijf in contact met het Saarland