Loading...

Arrangementen

Beste levensgenieters, lees smakelijk!

Homburger Dine-Around - Schloßberg-Hotel****, Homburg

Erleben Sie die kulinarische Genusswelt Homburgs. Begrüßt werden Sie von unserem Signature Schlossberg drin in der Hotelbar. Danach folgt ein 3-Gänge Menü im Hotel Restaurant „Vauban“. Nach Übernachtung im Superior- Zimmer mit Blick über die Stadt, erwartet Sie unser Frühstücksbuffet. Am Mittag können Sie ein Eis in der Eismanufaktur „Gelat!oh“ genießen. Starten Sie den zweiten Abend mit einem italienischen 3-Gänge Menü im Restaurant „Oh!lio“ und lassen ihn gemütlich bei einem Glas Wein in der Weinbar Vin!oh ausklingen.

vanaf 279,00 €

Frans-Saarlands smulweekend - Hotel Am Triller****

Franse levenskunst in Saarbrücken: twee overnachtingen in een designkamer op het thema ’Musée de Paris’. Kom in de stemming van een ontspannen weekend bij de welkomstcocktail in de bar ’Palü’ en geniet van een Saarlands viergangendiner in ons restaurant Triller´s. Wenst u het diner van de tweede avond in Frankrijk te eten? Geen punt! Wij reserveren graag een tafel in restaurant La Bonne Auberge (1 Michelinster) in het Franse grensstadje Stiring-Wendel.

vanaf 157,50 €

Smulweekend - Merker’s Bostal-Hotel***S

Breng een weekend door in het landelijke Merker's Bostalhotel en laat u verwennen met culinaire verrassingen. Maak kennis met de streekkeuken van het Saarland via uitgelezen specialiteiten en geniet van een idyllische grillavond aan het meer. Merker's Bostalhotel ligt bij de Bostalsee in het natuurpark Saar-Hunsrück, ideaal voor een weekend vol ontspanning en recreatie.

vanaf 149,00 €

Blijf in contact met het Saarland