Loading...
© Roven Christ/ imagefilme.com

Cultuur

Wij nodigen u uit voor een ontdekkingsreis in onze charmante provincie, waar levensvreugde en plezier voorop staan. En dat kun je overal voelen en ervaren: Festivals in de straten, concerten en tentoonstellingen op ongewoon spannende plaatsen, een gezellige en ontspannen manier van leven in onze gezellige steden, grote culturele bezienswaardigheden, tijdreizen naar de Kelten en Romeinen, naar de Barok of naar de Franse Zonnekoning - op een kleine ruimte vindt hier zeer grote cultuur plaats.

Elk van de kleine en grotere steden vertelt zijn eigen verhaal en heeft een unieke - deels barokke, deels industriële, deels zeer Franse - charme. Wat alle steden gemeen hebben: Overal vindt u mensen die in vuur en vlam staan voor hun ideeën en producten, kleine fabrieken met de mooiste streekproducten, prachtige cafés (die echte stadsoases zijn) en natuurlijk uitstekende restaurants en herbergen - u kunt niet om de "Gudd gess" heen.

Je zult het zelf ervaren: Reizen naar Saarland heeft het voordeel dat de afstanden kort zijn (en vaak erg mooi!) en u zich niet hoeft te beperken tot één plaats.

Saarland Card

Met de Saarland Card gratis toegang tot meer dan 100 excursiebestemmingen en gratis reizen met bus en trein in Saarland!

Blijf in contact met het Saarland