Loading...
© Marcus Gloger

Bouwstenen

Wijnproeven, een theaterbezoek, een fruitstokerij bezichtigen, een ritje in een museumtreintje, of liever actief, wandelen, de natuur in, fietstochten maken met deskundige begeleiding, bij ons vindt u het allemaal.

Wij organiseren graag een excursie naar uw wensen:

  • wijnproeven, eventueel met hapje, wijnboerenplankje, enz.
  • bezichtiging van een fruitstokerij met proeverij
  • grill- of kampvuuravonden
  • chanson- of musette-avonden
  • ritjes in museumtreintjes
  • kleinkunst- of theaterbezoeken
  • exclusieve rondleidingen in musea
  • themarondleidingen, zoals De wereld van de Kelten, Grenzeloos tuingenot, enz.
  • wandelingen of fietstochten onder deskundige begeleiding
Schifffahrt auf der Saar

Boottochten

Beleef met uw groep gezellige en informatieve uren op de talrijke passagiersschepen aan de Saar!

Stadsrondleidingen

Stadsrondleidingen

"Leer onze steden kennen"

Weinprobe mit saarländischem Wein

Rond de wijn

Geniet van een wijnproeverij op de wijngaard van een Saarlandse wijnboer in de wijngemeente Perl (Moezel). Specialiteiten zijn de meervoudig bekroonde Bourgogne wijnen en mousserende wijnen.

20120830_Saarland-622-16

Kookcursussen - koken als de profs

Koken is meer dan alleen voedsel bereiden. Het is een creatieve en sensuele ervaring die vooral leuk is in een groep. Beleef dit actieve kookplezier, waarbij professionals u een of twee keukengeheimen onthullen, u nieuwe technieken leert en veel waardevolle tips en trucs krijgt over de bereiding van voedsel.

Op het spoor van plezier

Op het spoor van plezier

Kijk mee over de schouders van de gastronomische producenten of probeer zelf culinaire specialiteiten te maken.

Saarschleife bei Sonnenaufgang

Tafelkleed op het uitkijkpunt van de Saarschleife

Wat zou een feest zijn zonder de juiste start, wat zou een bijeenkomst van vrienden zijn zonder een gezellig begin van een mooie gebeurtenis? Wat dacht je van een receptie voor de gasten op het uitkijkpunt van Cloef? Geniet van het adembenemende uitzicht op de Saarschleife vanaf het beroemde uitkijkpunt Cloef. Recepties worden een bijzondere ervaring op deze idyllische plek.

Historische ritten

Met historische treinen door het Saarland

Fabriek outlet

Fabriek outlet

Winkel naar hartelust

Team training & plezier/actie

Team training & plezier/actie

De hoogtouwbanen in het Saarland bieden speciale programma's voor groepen waarin grenzen worden getest, uitdagingen worden overwonnen en waardevolle ervaringen worden opgedaan. Coöperatieve actie bevordert teamgeest, vertrouwen, zelfvertrouwen, sociale vaardigheden en natuurlijk gemeenschapsvorming. Maar ook activiteiten als een zomerrodelbaan, skelterbaan, trampolinefaciliteit in de open lucht of voetbalgolfbaan bieden diverse mogelijkheden voor groepen.

Europäischer Kulturpark

Schoolreisjes en reizen van jeugdgroepen

Of het nu gaat om een dagtocht of een meerdaagse excursie, schoolklassen en jeugdgroepen komen in het Saarland aan hun trekken. Een breed scala aan activiteiten voor alle leeftijden belooft onvergetelijke dagen: speciale avontuurlijke programma's in de natuur, praktische musea, plezier en actie. De groepen kunnen rekenen op moderne accommodatie in jeugdherbergen, jeugdpensions, jeugdrecreatiecentra en schoolherbergen. Dankzij de centrale ligging is Saarland ook het ideale uitgangspunt voor uitstapjes in de grotere regio.

Blijf in contact met het Saarland