Loading...
© bever.nl

Joylife Woonboot op de Saar

Wie het Saarland, zijn unieke natuur, zijn indrukwekkend cultureel erfgoed en de liefde door de maag wil zien gaan, kan dat waarschijnlijk op geen mooiere manier doen dan in alle rust aan de Saar. Neem genoeg tijd met je mee. Met Joylife Boats' hybride-aangedreven 5-sterren woonboot op de Saar, is het allemaal mogelijk. Of u nu met z'n tweeën bent, met het gezin of met vrienden, u kunt romantische waterreizen verwachten, vrolijk zwemplezier, prachtige excursies aan wal, unieke culturele en plezierbelevenissen en nog veel meer...

5-sterren vakantie aan de Saar met Joylife Boats

Deze comfortabele vakantie op het water combineert alles van een vast en vrijstaand vakantiehuis met de voordelen van een motorjacht. Zonder rijbewijs vanaf 18 jaar kunt u de hybride Joylife woonboot met een totale oppervlakte van 54 m², inclusief een overdekt buitendek van 8 m² en een zonnedek van 18 m², op de Saar gemakkelijk en comfortabel besturen. De Joylife woonboten zijn allemaal uitgerust met een rioolwaterzuiveringsinstallatie aan boord, een zoetwaterzuiveringsinstallatie, een zonnesysteem en een stroomgenerator, zodat een zo zelfvoorzienend mogelijk ecologisch leven op het water mogelijk is.

U kunt zich verheugen op 1 slaapkamer met panoramisch uitzicht op het bovendek en 4 andere royale slaapplaatsen op het hoofddek, allen voorzien van donzen dekbedden. De ruime badkamer is uitgerust met een douchecabine, badmeubel, spiegel en toilet. In de high-end keuken, die niets te wensen overlaat, kunt u heerlijke maaltijden bereiden en er is ook een gasbarbecue op het hoofddek. Entertainment is ook voorzien met TV-radio-muziek-high-end geluidssysteem en WIFI-aansluiting aan boord. De lounge op het overdekte buitendek of de ruime lounge op het bovendek nodigen u uit om te ontspannen en te genieten van het prachtige uitzicht. Vele extra's zoals twee stand-up peddels om ontspannen over het water te glijden of 2 e-scooters voor een snelle trip naar de bakker of spannende excursies aan wal zijn inbegrepen bij Joylife Boats.

Van Mettlach op vakantie op het water

Uw ontdekkingsreis begint vanuit ons basisstation in Mettlach aan de Saar. De keramiekstad Mettlach wordt gekenmerkt door de firma Villeroy & Boch en nodigt u uit om te gaan winkelen met zijn outletcentrum. Uw tocht met de Joylife Boat op de Saar kan u dan stroomafwaarts brengen naar Saarburg, naar de prachtige historische wijnstad. Of u gaat stroomopwaarts naar de beroemdste rivierbocht van het Saarland, de Saarschleife bij Orscholz, met Saarbrücken als eindbestemming. Onderweg wachten u vele afgelegen plekjes om te vertoeven, een avonturenbos, een boomtoppenpad en nog veel meer, maar ook buitengewone bezienswaardigheden zoals het UNESCO-werelderfgoed van de ijzerfabriek Völklingen. Zodra u in Saarbrücken aankomt, voelt u de ontspannen Franse manier van leven in het midden van een grote stad. Plekken van plezier zoals de St. Johanner Markt, het kasteel en de Staden wachten op u, net als sterrenrestaurants, fabrieken, binnenplaatsen en biertuinen. U kunt zich ook onderdompelen in cultuur en stedelijke kunst: de nieuwe Kunstwandelroute loopt in een kleurrijke boog van het barokke paleisterrein naar de culturele mijlpaal van Saarbrücken met zijn staatstheater, muziekacademie en moderne galerie, en verder naar de levendige wijk Nauwies.

Alle informatie voor vakanties aan de Saar en voor reserveringen vindt u hier.

Einblick in das Joylife Hausboot

Blijf in contact met het Saarland