Loading...
© bever.nl

Landgut Girtenmühle

Ga er even tussenuit en kom tot rust op een heel bijzondere camping in het midden van Saarland.

Gezellig terrasje

U kunt op het gezellige terras heerlijk genieten van een biologisch drankje, sapje of een geweldig kopje koffie. Ook is het nu mogelijk een klein hapje te eten gedurende de dag en wij maken een dagmaaltijd op reservering!
We hebben deze bar nu ook uitgebreid naar bistro, zodat we ook eten kunnen serveren op het terras. We hebben overdag heerlijk belegde broodjes of soep tot 17uur. Ook maken we elke avond dagmaaltijden voor campinggasten. Omdat wij verspilling tegen willen gaan werken wij alleen met reserveringen, als u op de dag van aankomst mee wilt eten moet u hier dus rekening mee houden! 

Camping

Het camping ligt aan de rand van een geweldig mooi bos, eigenlijk begint het bos al aan het kant van de beek. Daarom kunt u in alle rust en een heerlijk parkachtige sfeer kamperen.
Het is een unieke locatie, rustig en zonder vaste plekken. Het enige geluid dat er te horen is komt van het prachtige beekje dat langs het campingterrein stroomt.
Helaas is het op dit moment niet mogelijk om met grote campers op het zachte gras te staan. Er zijn een aantal plekken waar kleine campers wel kunnen staan. Als u met een camper komt vraag dan even aan iemand van het team om samen een mooi plekje uit te zoeken.
We vinden het fijn dat u hier graag staat, maar we hebben geen seizoen of jaarplaatsen! Wij houden van de natuur, daarom is dit een autovrije camping. (Laden en lossen mag wel.) 

Resort

Wilt u iets speciaal? U kunt een nacht in een wijnvat slapen met een dierbare! We zijn nu ook bezig met het bouwen van kotas en we hebben een groot glamping project gepland in de nabije toekomst… spannend!

Boeken en informatie via

http://landgutgirtenmuehle.de/nl

Blijf in contact met het Saarland