Loading...
© Tom Gundelwein

DE DIGITALE SAARLAND CARD

De Saarland Card gaat digitaal: de chipkaart heeft plaatsgemaakt voor een QR-code!

HOE KRIJG IK MIJN DIGITALE SAARLAND CARD?

  1. Download de app Saarland Reiseführer op je smartphone. Je vindt deze app in App Store of Google Play Store
  2. Bij aankomst op je vakantieadres ontvang je een inlogcode voor je Saarland Card (een combinatie van letters en cijfers) die je invoert in de rubriek Meine Saarland Card van de app Saarland Reiseführer. Klik op Einlösen (inloggen) en je QR-codes zijn klaar voor gebruik!

    Er is een QR-code voor attracties en toeristische plaatsen, en een speciale QR-code voor het openbaar vervoer in het Saarland (klik op de gele bus). Deze codes gelden voor jou en je medereizigers die in dezelfde accommodatie verblijven (partner, gezin, groep, enz.).

  3. De QR-codes staan in de rubriek Meine Brieftasche. Gewoon erop klikken en bij de ingang van de te bezoeken plaats of in het openbaar vervoer af laten lezen.

Ook handig om te weten:

  • Je digitale Saarland Card geldt voor je hele reisgezelschap, dus niet alleen voor jou, maar ook voor je medereizigers die in dezelfde accommodatie overnachten. Dat betekent dat je met die ene QR-code van de Saarland Card de deuren opent naar avonturen voor jezelf én je partner, gezin of groep.
  • Naast de QR-code voor de deelnemende attracties en bezienswaardigheden beschik je ook over een QR-code voor het openbaar vervoer in het Saarland. Om deze te gebruiken, klik je op de gele bus. Let op: reis je met groep van meer dan 5 personen, dan krijg je voor het openbaar vervoer in het Saarland meerdere QR-codes. Het maximum aantal gebruikers staat onder elke QR-code vermeld.
  • In de app Saarland Reiseführer vind je uitgebreide informatie over alle attracties en bezienswaardigheden waar je terechtkunt met de Saarland Card. Je ziet in een oogopslag alle geüpdatete info en andere Card-partners in de nabije omgeving. De constant geüpdatete app geeft ook info over gewijzigde openingstijden, activiteiten of plaatsen die (’s winters) gesloten zijn.

Blijf in contact met het Saarland