Zoete demonstraties
Banketbakkerij Café Resch is een klassieke banketbakkerij met familiewaarden. Al meer dan 50 jaar in de 3e generatie en met een geschiedenis die teruggaat tot 1897, streeft de banketbakkerij er voortdurend naar om traditie te combineren met innovatief snoepgoed van vandaag en morgen.
De banketbakkerij in de bakkerij houdt regelmatig seminars over de meest uiteenlopende onderwerpen.
Chocolade en wijn
Ervaar het maken van pralines en probeer het zelf. Drie geselecteerde en niet vergelijkbare pralines zullen worden geproefd samen met een glas (0,1l) perfect passende, speciaal voor dit evenement geselecteerde kwaliteitswijnen, die door uitvoerige deskundigen nader worden toegelicht. Daarnaast krijgt de groep een inleiding van ongeveer 15 minuten over het thema chocolade- en pralineproductie.
Prijzen en data op aanvraag.
Minimum aantal deelnemers: 25
Neem contact op met
Toerisme Saarland
Trierer Str. 10
66111 Saarbrücken
Telefoon +49 (0) 681 92720-0
gruppenservice@tz-s.de