Loading...
© Daniel Schlegel - Geh mal reisen

WeinDorf am WeinStrand

Het WeinDorfam WeinStrand met een stacaravanoase ligt in het woon- en weekendhuisgebied Schwarzrinderseen, niet ver van het luchtkuuroord Weiskirchen.

Midden op een pas aangelegde wijnheuvel aan de Schwarzrindersee ligt het eerste wijnvatenhotel ter wereld. Zoekt u ontspanning en 'verandering van spijs', dan bent u in uw vaatje op de goede plek! Wandelaars, fietsers, natuurvrienden, ieder vindt in ons motto 'minder is meer' ruimte voor een time-out.

Gemarkeerde Saarlandse Premiumwandeltochten van verschillende afstanden en niveaus en een ruime keuze aan fietstochten liggen hier aan uw voeten. De shuttlebus van het hotel brengt u graag naar het beginpunt van uw tocht, of haalt u op bij het eindpunt. De toeristische dienst in het culturele centrum van Weiskirchen helpt u op weg met informatiemateriaal.

Het wijnvatenhotel heeft 16 'kamers' in de vorm van wijnvaten, elk met een slaapvat en een badkamervat. Beide vaten zijn verbonden via een terras. Voor gezinnen zijn gezinsvaten beschikbaar, bestaand uit twee slaapvaten en een badkamervat.

AusZeitOase

Ontspanning en welzijn in een beschutte omgeving in de sauna of buiten in de zon in een lekkere ligstoel. De klaterende waterval op de achtergrond maakt het sprookje volledig. Handdoeken voor de sauna liggen klaar in een open vat, waar u uw badjas, bril of boek kunt achterlaten. Voor € 3 huurt u ter plekke een badjas. De toegang tot de AusZeitOase is voor onze gasten uiteraard gratis.

Contact

Schwarzrinderseen Weindorf Betriebs GmbH

Schwarzrindersee 1A
66709 Weiskirchen

Tel.: +40 (0)6874 / 65 16

info@dasweindorf.de
www.dasweindorf.de

Blijf in contact met het Saarland