Loading...

Saarland Card

veel ontdekken. veel beleven.

Vanaf 1 april 2017 profiteert u van vrije toegang tot meer dan 85 toeristische trekpleisters en gratis reizen met bus & trein in het Saarland.

Ontdek het Saarland met de Saarland Card!

Vanaf 1 april 2017 ontvangt u als gast in het Saarland bij talloze deelnemende instellingen  de Saarland Card, om onze prachtige, afwisselende streek zonder extra kosten te kunnen beleven.

De Saarland Card verschaft vrije toegang tot meer dan 85 toeristische plaatsen. Bovendien reist u gratis met bus en trein.

 

Wat kan ik allemaal doen met de Saarland Card?

Met uw Saarland Card op zak ontdekt u de mooiste, spannendste, origineelste bezienswaardigheden in het Saarland en over de grenzen. Bekijk indrukwekkende overblijfselen uit vervlogen tijden, ontdek juweeltjes en wereldberoemde namen, ontspan in onze zwembaden en thermen, beleef sensaties in onze recreatiecentra en kom op adem in onze fraaie tuinen. Maak een boottocht op de Saar of een stadsrondleiding en ontdek onze musea.

En dat op elke dag van uw vakantie in het Saarland!

Uw Saarland Card heeft veel gratis bezoeken en vertier voor u in petto:

  • Werelderfgoed Völklinger Hütte
  • recreatiecentrum Villeroy & Boch
  • Saarland Therme
  • Kletterhafen Merzig
  • Schlossberggrotten van Homburg
  • Zwem-, sauna- en wellnessparadijs Calypso
  • Golfclubs Bostalsee en Saarbrücken

    en nog veel meer

Bovendien is de Saarland Card uw bus- en treinticket in het hele Saarland.

Alle gratis bestemmingen van de Saarland Card zijn te vinden op www.card.saarland

Gratis toegang? Hmm, waar zit het addertje?

Nou, nergens! De Saarland Card is een cadeau van verschillende instellingen in het Saarland. Het is voor ons belangrijk dat u naar hartenlust van het Saarland kunt genieten.

Waar kan ik de Saarland Card krijgen?

Hotels, jeugdherbergen, vakantiewoningen, serviceplaatsen voor campers, zodra u aankomt krijgt u bij elke deelnemende instelling uw Saarland Card aangeboden. U kunt meteen beginnen met ontdekken van wat er allemaal te doen en te zien is in het Saarland.

De Saarland Card is per overnachting één dag geldig. Aankomst- en vertrekdag worden elk als één dag gewaardeerd. Vlak voor uw vertrek levert u de Saarland Card gewoon weer in aan de receptie of bij uw gastheer/vrouw.

De deelnemende instellingen zijn te vinden op www.card.saarland

Hoe werkt de Saarland Card?

Heel simpel: de chipkaart staat bij de meer dan 85 toeristische trekpleisters geregistreerd en verschaft u gratis toegang. En dat elke dag opnieuw!

Bevalt een plaats of attractie bijzonder goed? Dan gaat u toch gewoon een keertje terug op een andere dag tijdens uw vakantie in het Saarland? En zonder extra kosten!

We wensen u veel mooie ontdekkingen en belevenissen toe met de Saarland Card!

Blijf in contact met het Saarland