Loading...
© Gerhard Kassner/ Welterbe Völklinger Hütte
Saarland Card

EEN KAART. FANTASTISCHE VOORDELEN

Met je Saarland Card op zak ontdek je gratis voor niks tijdens je vakantie in het Saarland allerlei leuke, originele en spannende plekken. Niet alleen in het Saarland, ook over de grenzen! Bovendien reis je met de Saarland Card gratis met bus en trein in het Saarland.

ZO SIMPEL IS HET

Saarland Card 1

Deelnemende accommodaties zoeken en boeken

Reserveer minstens twee overnachtingen bij een van onze Saarland Card accommodaties en profiteer van een super interessant extraatje: de Saarland Card! Je krijgt de Saarland Card bij aankomst zomaar in je handen gedrukt, zonder toeslag.

2

100 avonturen

Je hoeft je dus geen moment te vervelen op vakantie! Je richt je vakantie in het Saarland in naar believen. Je kunt terecht bij meer dan 100 deelnemende attracties en bezienswaardigheden.

3

Gratis reizen met bus en trein

Ga op ontdekkingsreis in het Saarland, maar laat de auto lekker staan! Dankzij de Saarland Card reis je tijdens je vakantie gratis met het openbaar vervoervan het netwerk saarVV.

4

Duurzaamheid staat voorop

De Saarland Card wordt aan het eind van je vakantie niet weggegooid. Geef de kaart terug bij het verlaten van je accommodatie of laat de Saarland Card achter bij de laatste attractie die je na het uitchecken bezoekt. Tot volgend jaar dan maar!

SAARLAND BELEVEN. INCLUSIEF 100 ATTRACTIES

Met de Saarland Card ontdek je gratis 100 nieuwe plekken in de streek. En om je een duidelijk overzicht te geven van de talloze mogelijkheden van deze kaart, hebben we alle deelnemende plekken en attracties op thema gerangschikt. Veel plezier met rondsnuffelen!

Vind Saarland Card hosts

Accommodatie zoeken

Hotel, jeugdherberg, vakantiewoning - alle deelnemende accommodatieverstrekkers zijn te vinden op.

VAAK GESTELDE VRAGEN

De Saarland Card is een pasje waarmee je de mooiste plekken en attracties in het Saarland en vlak over de grens ontdekt. Zonder extra kosten! Vanaf minstens 2 overnachtingen mag je deze kaart elke dag gebruiken. Bovendien kun je met de Saarland Card gratis reizen in het Saarland met bussen en treinen van saarVV.

85 attracties, toeristische plaatsen en bezienswaardigheden van het Saarland en over de grens zijn aangesloten bij de Saarland Card. Bewonder indrukwekkende resten uit het verleden, ontdek juwelen en befaamde dynastieën, ontspan je in zwembaden en sauna's, beleef sensaties in recreatieparken en zoek bezinning in onze mooie tuinen. Maak een rondvaart op de Saar of loop mee met een stadsrondleiding en ontdek de diverse musea.

Hier vind je alle deelnemende partners en wat je bij hen gratis kunt verwachten met de Saarland Card.

Bij het reserveren van je accommodatie bij een van de deelnemende partners ontvang je bij aankomst geheel gratis de Saarland Card. Je betaalt alleen voor je reservering (overnachtingen en eventueel vol- of halfpension of andere bestelde diensten). Je kunt de Saarland Card zien als een cadeau, een extraatje.

Als je wilt, kun je meteen bij aankomst op stap om de diverse deelnemende attracties, plaatsen of bezienswaardigheden gratis te ontdekken met de Saarland Card.

Op de dag van je vertrek lever je de Saarland Card weer in.

Per overnachting kun je 1 dag gebruik maken van de Saarland Card. Aankomst- en vertrekdag worden beide gezien als een dag. De Saarland Card is strikt persoonlijk.

Met de Saarland Card ontvang je een mapje waarin je alle deelnemende partners vindt waar je met de kaart gratis terecht kunt. Er staat ook in wat je bij elke partner precies gratis krijgt (bijvoorbeeld gratis toegang, gratis rondleiding of rondvaart, uurtje klimmen, etc.).

Je Saarland Card wordt geregistreerd bij elk bezoek voor een simpele en gemakkelijke gratis beleving.

Hier vind je de uitgebreide gebruiksvoorwaarden van de Saarland Card met een verwijzing naar de privacybescherming:

Sie sind Gastgeber und möchten Ihren Gästen den besonderen Mehrwert der Saarland Card anbieten? Dann werden Sie Saarland Card-Gastgeber!
Alle Informationen dazu finden Sie hier.

Sie möchten sich als Attraktion oder Ausflugsziel der Saarland Card anschließen? Alle Informationen finden Sie hier.

WE WENSEN JE VEEL MOOIE ONTDEKKINGEN EN BELEVENISSEN MET DE SAARLAND CARD!

Blijf in contact met het Saarland