Loading...
Saarland Card

EEN KAART. FANTASTISCHE VOORDELEN

Met de Saarland Card kunt u 100 bestemmingen in de regio gratis ontdekken. U kunt de deelnemende golfbanen bezoeken tegen een gereduceerde greenfee. Bovendien is de Saarland Card uw ticket voor bus & trein in Saarland.

ZO SIMPEL IS HET

Saarland Card 1

Deelnemende accommodaties zoeken en boeken

Reserveer minstens twee overnachtingen bij een van onze Saarland Card accommodaties en profiteer van een super interessant extraatje: de Saarland Card! Je krijgt de Saarland Card bij aankomst zomaar in je handen gedrukt, zonder toeslag.

2

100 avonturen

Je hoeft je dus geen moment te vervelen op vakantie! Je richt je vakantie in het Saarland in naar believen. Je kunt terecht bij meer dan 100 deelnemende attracties en bezienswaardigheden.

3

Gratis reizen met bus en trein

Ga op ontdekkingsreis in het Saarland, maar laat de auto lekker staan! Dankzij de Saarland Card reis je tijdens je vakantie gratis met het openbaar vervoervan het netwerk saarVV.

4

Duurzaamheid staat voorop

De Saarland Card wordt aan het eind van je vakantie niet weggegooid. Geef de kaart terug bij het verlaten van je accommodatie of laat de Saarland Card achter bij de laatste attractie die je na het uitchecken bezoekt. Tot volgend jaar dan maar!

SAARLAND BELEVEN. INCLUSIEF 100 ATTRACTIES

Met de Saarland Card kunt u 100 excursiebestemmingen in de regio gratis ontdekken en de deelnemende golfbanen bezoeken tegen een gereduceerde greenfee prijs. En om u een goed overzicht te geven van uw geweldige voordeelpakket, hebben wij alle deelnemende attracties per thema voor u gesorteerd. Veel plezier bij het bladeren!

Vind Saarland Card hosts

Accommodatie zoeken

Hotel, jeugdherberg, vakantiewoning - alle deelnemende accommodatieverstrekkers zijn te vinden op.

VAAK GESTELDE VRAGEN

Met de Saarland Card ontdekt u gratis de mooiste, spannendste, meest bijzondere en opwindende attracties in Saarland en daarbuiten. U kunt de deelnemende golfbanen bezoeken tegen een gereduceerde greenfee prijs: hier krijgt u 50% korting op de greenfee prijs van de 18-holes baan van de betreffende golfbaan (Golfpark Weiherhof: één keer tijdens uw verblijf).

Meer dan 100 attracties, toeristische plaatsen en bezienswaardigheden van het Saarland en over de grens zijn aangesloten bij de Saarland Card: bewonder indrukwekkende overblijfselen uit het verleden, ontdek juweeltjes en wereldberoemde dynastieën, ontspan je in zwembaden en sauna's, beleef sensaties in recreatieparken, zoek bezinning in onze mooie tuinen, volg een rondleiding met uitleg in een stad of een bezienswaardigheid en ontdek onze diverse musea.

Hier vind je alle deelnemende attracties en toeristische plaatsen en de gebruiksaanwijzing voor je gratis Saarland Card.

Bij reservering van minstens twee nachten bij een van de deelnemende accommodatieverstrekkers ontvang je je digitale Saarland Card, zonder enige toeslag. Je betaalt alleen wat je gereserveerd hebt, dus je overnachtingen, al dan niet met ontbijt, in half- of volpension. De digitale Saarland Card wordt je geschonken door de accommodatieverstrekker.

Je ontvangt een e-mail met een inlogcode waarmee je in de app Saarland Reiseführer (te downloaden via Google Play of App Store) je digitale Saarland Card activeert. Hier vind je een uitgebreide uitleg over de digitale Saarland Card.

De Saarland Card krijg je als je minstens twee nachten gereserveerd hebt op hetzelfde adres, een gratis extraatje om je vakantie zo goed mogelijk in te vullen. Je krijgt per nacht een gratis gebruiksdag. Gebruik je de pas meteen op de dag van aankomst, dan eindigt de geldigheid om middernacht voor de dag van je vertrek. Gebruik je de pas een volle dag niet tijdens je verblijf, dan kun je nog profiteren van gratis activiteiten op de dag dat je vertrekt. De Saarland Card wordt door je accommodatieverstrekker op jouw naam gezet en kan dus niet doorgegeven worden aan anderen. De pas geldt alleen voor de duur van je verblijf bij een accommodatieverstrekker die deelneemt aan de actie.

Bij de Saarland Card ontvang je een handig overzichtelijk mapje met de adressen van alle deelnemende partners en een omschrijving van wat je bij elke partner gratis krijgt (bijvoorbeeld gratis toegang, gratis deelname aan een rondleiding, gratis ritje, etc.).
Bij je bezoek aan de deelnemende attracties of bezienswaardigheden laat je bij de ingang je digitale Saarland Card scannen. Met deze pas doe je zoveel gratis activiteiten als je wilt tijdens je vakantie!
Meer info over de gebruiksvoorwaarden van de Saarland Card en een verwijzing naar de privacybescherming op

 

Alle Freizeit- und Kultureinrichtungen, die Sie aktuell bis zum 31.03.2024 mit der Saarland Card besuchen können, finden Sie hier auf einen Blick in unserer Faltkarte zum Download

WE WENSEN JE VEEL MOOIE ONTDEKKINGEN EN BELEVENISSEN MET DE SAARLAND CARD!

Blijf in contact met het Saarland