Loading...

Voel je je grenzeloos? Klik hier!

Het grenzeloze wandelland

Wandelen in het Saarland, over paden door bos en veld, is een ware belevenis. Niet alleen vanwege de prachtige natuur, maar ook dankzij de feilloze bewegwijzering. Het unieke Duitse Premium-netwerk biedt een ruime keuze uit fantastische wandeltochten. De Saar-Hunsrück-Steig werd in 2017 voor de tweede keer onderscheiden als Duitslands mooiste langeafstandspad. Of maak je liever een rondwandeling?
WANDELSCHOENEN AAN EN OP PAD!

Saar-Hunsrück-Steig

Duitslands mooiste wandelroute 2017

Highlights

Ontspan je gerust en laat alles varen, de Traumschleifen hebben voor elke wandelschoen een wandelpad! Wandelen op historierijke Keltische stenen of over een verscholen steenberg midden in een ongerept bos, aan keuze ontbreekt het niet! De meer dan 60 rondwandelingen tussen 8 en 18 kilometer van hele of halve dagen liggen verspreid over het hele Saarland.

Ongerepte beukenbossen en bonte boomgaarden zijn ideale plekken om af te stappen voor een welverdiende pauze en al genietend van het uitzicht uit te blazen op een houten relaxbank. En als we het dan toch over genieten hebben: de Tafeltouren (volg de koksmuts) gaan langs interessante culinaire plekken. Daar zou een pauze wel eens wat langer kunnen duren!

Nationaal Park Hunsrück-Hochwald

Welkom in de jungle van morgen!

Blijf in contact met het Saarland