Loading...

Wandelen

Of het om een weekend of een langere reis gaat, onze wandelarrangementen bieden uiteenlopende mogelijkheden om u van een onbezorgde reis te laten genieten.

Saar-Hunsrück-Steig: van de Moezel naar de Saarbocht

Een fraaie tocht vanwege de vele landschappen: wijn-rivierlandschappen langs Saar en Moezel wedijveren met de bosrijke heuvelruggen en bergkammen van het middelgebergte de Hunsrück. 

vanaf 219,00 €

Saar-Hunsrück-Steig: Perl tot Weiskirchen

Wandel tot 72 fantastische kilometers op Duitslands mooiste langeafstandswandelroute 2017. De etappes variëren in lengte van 18 kilometer tot maximaal 24 kilometer en voeren langs bizarre rotsen, idyllische beekjes, door diepe dalen en mysterieuze heidevelden. Ontdek romantisch gelegen meren, betoverende valleien en fantastische uitzichten.

vanaf 379,00 €

Bliessteig - Wenn nicht jetzt? Wandern!

Unvergessliche Wanderabenteuer auf dem Bliessteig ganz nach Ihrem Geschmack!

Wir laden Sie ein, die Schönheit und Vielfalt des Bliesgaus mit unseren exklusiven Pauschalangeboten zu erleben. Tauchen Sie ein in die atemberaubende Landschaft der Biosphäre Bliesgau und des Saarpfalz-Kreises, während Sie entweder an einem verlängerten Wochenende oder über zehn unvergessliche Tage wandern. Unsere sorgfältig zusammengestellten Pauschalen bieten Ihnen nicht nur eine komfortable Unterbringung im hochwertigen Hotel, sondern auch tägliche Verpflegung und Transfers zu den Startpunkten und zurück. Wählen Sie Ihre bevorzugte Route und entdecken Sie den Bliessteig auf Ihre ganz eigene Weise. Wir sind sicher, dass Sie ein unvergessliches Abenteuer erleben werden!

vanaf 715,00 €
Grenzüberschreitendes Radfahren entlang der Kanäle

Saarland: fietsland, wandelland

Ontdek het Saarland actief: wandelen door indrukwekkende landschappen, ongerepte bossen verkennen, fietsen met je neus in de wind op duidelijk gemarkeerde fietspaden… We helpen je niet alleen bij het plannen van je tocht, maar zorgen ook dat je behalve het fietsen ook aan ontspanning en een lekker maal toekomt.

Op pelgrimstocht in het biosfeerreservaat van de Bliesgau

Ontdek in Zuidwest-Duitsland al wandelend de fraaie landschappen van het UNESCO-biosfeerreservaat van de Bliesgau! Vergezichten, mooie bossen, rotspartijen, groene boomgaarden, het biosfeerreservaat van de Bliesgau is een paradijs voor wandelaars! 

In de voetsporen van de Santiago-gangers

De mythische, toverachtige Jacobspaden leiden allemaal naar hetzelfde punt: het grafmonument van de apostel Jacobus in Santiago de Compostella. Inmiddels meer dan duizend jaar bewandelen pelgrims en reizigers uit alle hoeken van de aardbol deze Europese paden. Dit indrukwekkende Europese netwerk staat op de lijst voor immaterieel werelderfgoed van de UNESCO. Tussen Speyer en Metz is een tot dusver ongemarkeerd traject op het Jacobspad van Hornbach naar Metz bewegwijzerd door toedoen van de Saarpfalz-Kreis, de regio Saarbrücken en de Franse regio Lorraine.

vanaf 185,00 €

Kleine Auszeit an der Saarschleife - Ferienwohnungen Vis...

Eine kurze Auszeit vom Alltag - in der wunderschönen Umgebung der Saarschleife!
Unsere modernen, komfortablen Appartements bieten die ideale Ausgangsbasis zur Erkundung der Region mit ihren Sehenswürdigkeiten, für Wanderungen und Fahrradtouren entlang der Saar und in der Umgebung

vanaf 130,00 €

Saarschleife Tafeltour Special - Landhotel Saarschleife****

Ontdek al wandelend het symbool van het Saarland: de Saarschleife, een vrijwel cirkelvormige bocht in de Saar. Lunchpakketten in de rugzak, wandelkaart binnen handbereik, en dan vlak na Mettlach het pad op dat naar het pontje gaat om de andere oever van de Saar te bereiken. Van hieraf gaat het bergop, met als beloning voor de moeite het adembenemende uitzicht vanaf Cloef. Na de wandeling wordt u heerlijk verwend in het hotel van Michael Buchna met verse streekgerechten en liefde voor details.

vanaf 293,00 €

Merker's Premiumwandeldagen - Merker's Bostal-Hotel***

Een en al plezier! Wandelen op uitgelezen premiumpaden is een intensieve belevenis in de natuur, waar het aan zuivere lucht en rust niet ontbreekt. 

Geniet van de prachtige vergezichten en de parels langs het Tiefenbachpad bij Sankt Wendel die steeds weer voor nieuwe verrassingen zorgen. Onuitwisbare herinneringen op de Wieselberg-Gipfeltour bij Oberkirchen, die in de ware zin van het woord 'steenrijk' is vanwege de vele rotsformaties, zoals de Stenenzee en de Stenenkast. Het Berenpad bij Nohfelden is een en al ongerepte natuur. En om de dag vol belevenissen aangenaam te eindigen, staat je een verrukkelijke maaltijd te wachten.

vanaf 211,00 €

Blijf in contact met het Saarland