Loading...
© Jennifer Probst

Kleine avonturen onderweg

...in het Nationale Park Hunsrück-Hochwald!

Een zonnig ritje in wellness-sfeer, of hoe wij verrast werden door het Saarland...

WIE HET EERST IN HET WATER IS

"Zo snel mogelijk pakten we onze zwemspullen voor een duik in de Bostalsee, op een steenworp afstand van ons huis. Het water was heerlijk koel en we kikkerden meteen op."

GELIEVE NIET TE BIJTEN!

"Wat ik leuk vond aan het wildpark was dat alle dieren gewoon vrij rondliepen en dat je ze van heel dichtbij kon zien en ook aaien. De valkerij vond ik heel cool, je zag er allerlei soorten vogels."

JIPPIE!!!! SNELLER!

"De zomerrodelbaan overtrof al onze verwachtingen: lang, snel en vette pret. Dus dat was perfect. Na een paar ritjes zijn we nog even naar het cafeetje geweest voor een Pommes."

MET EEN RANGER IN DE VOETSPOREN VAN DE KELTEN

"Later hebben we nog een 'belevenistoer' gemaakt. Een gids van het natuurpark nam ons mee in het Nationale Park Hunsrück-Hochwald en vertelde ons allerlei interessante wetenswaardigheden over het park en de Kelten die hier vroeger woonden."

WE KOMEN WEER TERUG!

"Na dit weekend kan ik iedereen aanraden om naar het Saarland te gaan en om wat ik zojuist verteld heb zelf te beleven. Maandag moest ik weer naar school en heb ik iedereen verteld wat ik allemaal gedaan heb op vakantie."

Blijf in contact met het Saarland