Loading...
© Eike Dubois

Groepsarrangement - Actief de natuur in

Actief zijn maakt vrolijk - vooral in gezelschap! Voor alle liefhebbers van buitenactiviteiten zijn onze sport- en spelarrangementen ideaal: veel beweging en een gezellig activiteitenprogramma.

Groepsarrangement "Wandelplezier bij de Bostalsee&qu...

Word één met de pure natuur in de fraaie omgeving van St. Wendel: ontdek prachtige vergezichten, historische plaatsen en ontelbare ideeën voor uitstapjes langs de schitterende Premiumwandelpaden! En bij Premiumwandelen hoort natuurlijk ook een Premiumbehandeling.

vanaf 146,00 €

Groepsarrangement "Angel's wandelgenoegens" - A...

Angel's, het hotel aan de fruitmarkt, heeft een charmante, persoonlijke uitstraling en voorziet in alle genoegens. Een uitstekend gelegen uitvalsbasis in het hart van de binnenstad van St. Wendel, voor uitgebreide wandelingen of uitstapjes. Geniet op het terras met uitzicht op de basiliek en de binnenstad van het koffie- en theeassortiment en zelfgemaakte taarten.

vanaf 154,00 €

Groepsarrangement "Puur natuur in het wijnvatenhotel...

Het WeinDorf am WeinStrand ligt in het luchtkuuroord Weiskirchen, in het noorden van het Saarland. Dit originele wijnvatenhotel ligt midden op de wijnhelling van de Schwarzrinderseen. Uw kamer is niet meer en niet minder dan... een wijnvat! Iedereen die ontspanning en welzijn zoekt, maar ook wandelaars, fietsers en natuurvrienden ervaren hier het motto: minder ruimte is juist meer voor een break.

vanaf 249,00 €

Groepsarrangement "Wandeldagen in het Hochwald"...

Veel bekroonde wandelpaden gaan door het Natuurpark Saar-Hunsrück, een van de mooiste middelgebergten in Duitsland. Het Parkhotel Weiskirchen is één van de vertrekpunten. Na een dag vol inspanning vindt u ontspanning in het Vitalis zwemcomplex van 2.500 m² met een sportbad (25 m), massagebad en sauna's.

vanaf 269,00 €

Blijf in contact met het Saarland