Loading...

Center Parcs Park Bostalsee

Center Parcs Park Bostalsee biedt cottages midden in de prachtige natuur, een tropisch zwemparadijs en een gigantische speel- en sportwereld voor u en uw hele gezin.

Het park is gelegen in de prachtige natuur rondom Bostalsee. Inheemse planten en dieren vormen het beeld van het park. U kunt kiezen uit een breed scala aan volledig ingerichte cottages (van 2 tot 10 personen) midden in de natuur. Boekbaar in verschillende comfortniveaus, voor een allround gevoel van welzijn. Met privé cottages zorgen wij voor uw veiligheid en het in acht nemen van de op dit moment noodzakelijke hygiënische maatregelen. Onze toegewijde en goed opgeleide medewerkers staan garant voor een zorgeloos verblijf.

We bieden ook een breed scala aan activiteiten in alle weersomstandigheden die u samen kunt ervaren. Er is voor elk wat wils, zowel binnen als buiten. Kinderen beleven hun persoonlijke hoogtepunten in de Action Factory of de kinderboerderij. Daarna kunt u samen ontspannen op het strand of één van de vele watersporten op het grote meer uitproberen.
Onze weersonafhankelijke Market Dome biedt tal van faciliteiten in het hart van het park: diverse restaurants, winkels, gasteninformatie en Center Parcs' eigen animatieprogramma voor het hele gezin.

Onze gasten hebben gratis toegang tot het tropische zwemparadijs Aqua Mundo met waterglijbanen, golfslagbaden en talloze wateractiviteiten voor alle leeftijden. Voor de kleintjes is er een sprankelend peuterbad. Waterpret voor jong en oud.

Om ervoor te zorgen dat onze gasten en de natuur om ons heen in harmonie zijn, zorgen we ervoor dat het water- en energieverbruik wordt verminderd, beperken we ons afval en vermijden we plastic voor eenmalig gebruik.

Center Parcs biedt de ideale omgeving voor een uitzonderlijke familie-ervaring.

Contact

Center Parcs Park Bostalsee

Lindenallee 1
66625 Nohfelden

Telefon +49 (0) 6852 / 902 80
 www.centerparcs.de/bostalsee

Blijf in contact met het Saarland