Loading...

Arrangementen

Of het om een weekend of een langere reis gaat, onze wandelarrangementen bieden uiteenlopende mogelijkheden om u van een onbezorgde reis te laten genieten.

Kleine Auszeit an der Saarschleife - Ferienwohnungen Vis...

Eine kurze Auszeit vom Alltag - in der wunderschönen Umgebung der Saarschleife!
Unsere modernen, komfortablen Appartements bieten die ideale Ausgangsbasis zur Erkundung der Region mit ihren Sehenswürdigkeiten, für Wanderungen und Fahrradtouren entlang der Saar und in der Umgebung

vanaf 130,00 €

Saarschleife Tafeltour Special - Landhotel Saarschleife****

Ontdek al wandelend het symbool van het Saarland: de Saarschleife, een vrijwel cirkelvormige bocht in de Saar. Lunchpakketten in de rugzak, wandelkaart binnen handbereik, en dan vlak na Mettlach het pad op dat naar het pontje gaat om de andere oever van de Saar te bereiken. Van hieraf gaat het bergop, met als beloning voor de moeite het adembenemende uitzicht vanaf Cloef. Na de wandeling wordt u heerlijk verwend in het hotel van Michael Buchna met verse streekgerechten en liefde voor details.

vanaf 293,00 €

Saar-Hunsrück-Steig: van de Moezel naar de Saarbocht

Een fraaie tocht vanwege de vele landschappen: wijn-rivierlandschappen langs Saar en Moezel wedijveren met de bosrijke heuvelruggen en bergkammen van het middelgebergte de Hunsrück. 

vanaf 219,00 €

Saar-Hunsrück-Steig: Perl tot Weiskirchen

Wandel tot 72 fantastische kilometers op Duitslands mooiste langeafstandswandelroute 2017. De etappes variëren in lengte van 18 kilometer tot maximaal 24 kilometer en voeren langs bizarre rotsen, idyllische beekjes, door diepe dalen en mysterieuze heidevelden. Ontdek romantisch gelegen meren, betoverende valleien en fantastische uitzichten.

vanaf 379,00 €

Merker's Premiumwandeldagen - Merker's Bostal-Hotel***

Een en al plezier! Wandelen op uitgelezen premiumpaden is een intensieve belevenis in de natuur, waar het aan zuivere lucht en rust niet ontbreekt. 

Geniet van de prachtige vergezichten en de parels langs het Tiefenbachpad bij Sankt Wendel die steeds weer voor nieuwe verrassingen zorgen. Onuitwisbare herinneringen op de Wieselberg-Gipfeltour bij Oberkirchen, die in de ware zin van het woord 'steenrijk' is vanwege de vele rotsformaties, zoals de Stenenzee en de Stenenkast. Het Berenpad bij Nohfelden is een en al ongerepte natuur. En om de dag vol belevenissen aangenaam te eindigen, staat je een verrukkelijke maaltijd te wachten.

vanaf 211,00 €

Blijf in contact met het Saarland