Loading...

Shopping in Saarlouis

Keep Local - De nieuwe manier om Saarlouis te beleven.

Wat is de beste manier om een stad te leren kennen? Door het te ervaren, ervan te genieten en actief deel te nemen aan wat er in de stad gebeurt. Met de Keep Local-vouchers kunnen gasten van Saarlouis de stad van de Zonnekoning op een speciale manier ervaren.

Spaziergang durch Saarlouis
Spaziergang durch Saarlouis - © Eike Dubois

Met de Saarland Card hebben onze gasten de mogelijkheid om een voucher van €5 te ontvangen bij de Saarlouis Tourist Information. Deze kan worden ingewisseld bij ongeveer 90 winkeliers, dienstverleners en restaurants in Saarlouis. Het aanbod is gevarieerd en groot. De 5€ Keep Local-vouchers maken uw verblijf in Saarlouis nog aangenamer.

Keep Local is een initiatief dat in heel Duitsland populair is. Het revitaliseert de stadscentra en steden en genereert meer koopkracht. Iedereen profiteert van de vouchers. Of het nu de lokale handelaren zijn die meer bereik genereren of de burgers die de vouchers zelf gebruiken of cadeau geven.

Met de Saarland Card kunt u een Keep Local-voucher ter waarde van € 5,00 krijgen bij de Saarlouis Tourist Information.

U kunt deze voucher inwisselen bij alle deelnemende bedrijven, zoals restaurants, cafés, hotels, winkeliers en vele andere plaatsen.

Ervaar de verscheidenheid aan lokale aanbiedingen en ontdek een stukje regionaliteit.

Blijf in contact met het Saarland