Loading...
© Marcus Gloger

Kookcursussen - koken als de profs

Koken is meer dan alleen voedsel bereiden. Het is een creatieve en sensuele ervaring die vooral leuk is in een groep. Beleef dit actieve kookplezier, waarbij professionals u een of twee keukengeheimen onthullen, u nieuwe technieken leert en veel waardevolle tips en trucs krijgt over de bereiding van voedsel.

© Eike Dubois

Kookcursussen in een oogopslag

Michael Buchna (Landhotel Saarschleife)
In de "Saarwirts Topfgucker" kookt u live in een "à la carte keuken". Je leert de kneepjes van het vak in een professionele keuken. In het midden van alles, koken en genieten. (8 tot 10 personen).
Prijs: vanaf 95,- € per persoon

Kai Mehler (culinaire cultuur)
Meesterkok en Europees kampioen patisserie Kai Mehler staat garant voor exclusieve culinaire ervaringen in een ontspannen sfeer in zijn kook- en patisserieschool, waar de nadruk ligt op saamhorigheid (12 tot 50 personen).
Prijs: 125,- € per persoon voor een 4-gangen menu incl. drankjes

Workshop worst voor fijnproevers
Slager Thomas Petermann, de eerste vleessommelier van Saarland, laat zien wat er in worst hoort en hoe je die maakt; proeverij, schort en recepten inbegrepen (10 - 20 personen).
Prijs: vanaf 99,- € per persoon

Bakken met de bakkende zusters
Van cakepops tot macarons, van ciabatta tot volkoren speltbrood. In de bakcursussen wordt u getoond hoe u al deze lekkernijen bakt van de beste regionale grondstoffen (8 - 10 personen).
Prijs: vanaf 79,- € per persoon

Koken, eten & drinken met passie
In de bijzondere ambiance van Stein's Culinarium bereidt u onder leiding van de heer Lenz een verfijnd 3-gangen menu en geniet u hiervan samen met een heerlijk glas wijn (15 - 70 personen).
Prijs: vanaf 69,- € per persoon

Neem contact op met
Toerisme Saarland

Trierer Str. 10
66111 Saarbrücken

Telefoon +49 (0)681 / 92 72 00
gruppenservice@tz-s.de 

Blijf in contact met het Saarland