Loading...
© Daniel Schlegel - Geh mal reisen

Originele overnachtingen

Hoog boven de Saarschleife tussen de bomen, in wijnvaten, in een hemelbed in een tuin of in een woonwagen. In het Saarland kan uw nacht heel bijzonder zijn!

Zirkuswagen UrLaub's Hof

Op vakantie in een woonwagen

Een natuurervaring voor het hele gezin

Cloefhänger bei Nacht

Cloefhängers

Overnachten tussen de bomen, hoog boven de Saarschleife

Bett im Garten - overnachten onder de sterrenhemel

Net verliefd? Pas getrouwd? Tweede lente?

vanaf 145,00 €
WeinDorf am WeinStrand

WeinDorf am WeinStrand

Het WeinDorfam WeinStrand met een stacaravanoase ligt in het woon- en weekendhuisgebied Schwarzrinderseen, niet ver van het luchtkuuroord Weiskirchen.

Glamping Resort Bliesgau

Glamping in het Biosfeerreservaat Bliesgau

Immerse yourself in the feel-good atmosphere of the glamping resort and stay overnight in the highest level of comfort amidst beautiful nature – comfortable, cosy, natural and modern, you will love our natural hotel rooms.

Joylife Hausboote Drohnenaufnahme

Joylife Woonboot op de Saar

Wie het Saarland, zijn unieke natuur, zijn indrukwekkend cultureel erfgoed en de liefde door de maag wil zien gaan, kan dat waarschijnlijk op geen mooiere manier doen dan in alle rust aan de Saar. Neem genoeg tijd met je mee. Met Joylife Boats' hybride-aangedreven 5-sterren woonboot op de Saar, is het allemaal mogelijk. Of u nu met z'n tweeën bent, met het gezin of met vrienden, u kunt romantische waterreizen verwachten, vrolijk zwemplezier, prachtige excursies aan wal, unieke culturele en plezierbelevenissen en nog veel meer...

Märchenhäuser am Bostalsee

Sprookjeshuizen aan de Bostalsee

Overnachten in het Land van Sprookjes en Fabels!

Blijf in contact met het Saarland